Zašto drugi vozači ne vole vozače BMW-a: Anketa pokazuje da oni nisu omiljeni!

Nevjerojatnih 82 posto ispitanika reklo je da im se ne sviđaju vozači BMW-a koji su proglašeni kao vozači s najgorim ugledom

Vlasnici BMW-a imaju najgoru reputaciju u Velikoj Britaniji. Nevjerojatnih 82 posto ispitanika reklo je da im se ne sviđaju vozači BMW-a koji su proglašeni kao vozači s najgorim ugledom od svih marki vozila. Vlasnici BMW-a također su označeni kao loši vozači, a 80 posto ispitanih je reklo kako očekuju da će vlasnici tih automobila biti agresivni za volanom. Ogromnih 34 posto ispitanika čak je reklo da ne bi razmotrilo niti druženje s nekim tko je vlasnik tog njemačkog vozila.

Analiza click4reg također je otkrila zanimljive Google pretrage koje su vozači upisali po svakoj marki automobila. Vlasnici BMW-a niti tu nisu izbjegli brutalni napad pretraživača koji su u tražilicu upisivali  zašto vozači BMW-a ne moraju navesti smjer kretanja i zašto su vozači BMW-a kreteni.

Vlasnici Forda završili su na drugom mjestu u istraživanju s  zapanjujućih 75 posto ispitanika koji su rekli da ne vole vlasnike tih vozila. Audi je sljedeći automobil na popisu s 50 posto ispitanika koji su rekli da im se ne sviđaju vozači ove marke automobila. Uobičajeni pojmovi za pretraživanje za Audi uključuju zašto su Audijevi vozači tako loši i zašto su vozači Audija tako arogantni. Volkswagen su također „napali“ u anketi nakon što je 60 posto reklo da smatraju da su vlasnici loši vozači, a 32 posto misli da vlasnici Volkswagena voze prebrzo. Toyota je označena kao prijateljska marka jer je samo deset posto ispitanika reklo da im se ne sviđaju vozači.

Istraživanje je sugeriralo da Toyotini vozači ipak reagiraju malo sporije, a Googleovi rezultati pretraživanja i podaci podupiru tvrdnju da vlasnici japanskog vozila vole sporiju vožnju. Pojmovi za pretraživanje bili su zašto su Toyotini vozači tako spori, jer se preko 60 posto ispitanika složilo da vlasnici vozila voze presporo, kada su za volanom.

Ispitanici su također pohvalili Volvo s preko 80 posto anketiranih koji su tvrdili da su vozači švedske marke sigurni iza volana.

Nova studija potkrepljenja je nedavnom istragom tvrtke GoCompare koja je otkrila da 24 posto automobilista vjeruje da vlasnici BMW-a predstavljaju najveću opasnost za ostale sudionike u prometu. Vozači kombija Ford Transit našli su se na drugom mjestu u studiji GoCompare, dok je studija u Lexusu pronašla najbolje vozače. Za kraj i podaci Društva proizvođača i trgovaca motornim vozilima (SMMT) koji pokazuju da se BMW vozila nalaze među prvih deset najpopularnijih automobila u 2018. godini.