Kako je uopće vozio: U Slavonskom Brodu uhvaćen vozač s rekordnom količnom alkohola u organizmu!

Alkoholizirani vozač je isključen iz prometa, doveden u Postaju prometne policije Slavonski Brod i zadržan do otriježnjenja

Nakon što prosječno ljudsko biće prijeđe granicu od tri promila alkohola u oragnizmu postoji opasnost od trovanja alkoholom. Tada vam, ovisno o konstituciji, načinu na koji podnosite piće, mogu biti ugrožene osnovne funkcije, odnosno život vam može biti ugrožen. Sjesti za upravljač automobila s više od tri promila alkohola neodgovorno je prema sebi, ali najviše prema drugim sudionicima u prometu, koje takvo ponašanje dovodi u neposrednu opasnost. Policija iz Slavonskog Broda javlja:

U četvrtak, u 15.15 sati, prilikom nadzora cestovnog prometa na Sjevernoj veznoj cesti, u Slavonskom Brodu,  policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod zaustavili su osobni automobil slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 42-godišnjak.  Policajci su vozača alkotestirali, te mu alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 3,24 promila. Alkoholizirani vozač je isključen iz prometa, doveden u Postaju prometne policije Slavonski Brod i zadržan do otriježnjenja, a policijski službenici protiv 42-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.