Prerađeni Berlingo: Kako izgleda kamper za one koji ne plivaju u novcu!

Vanerer ima 4 spavaća mjesta, kuhinju i tuš, tekuća vodu i dovoljno struje za tri dana

Vozite li se cestom i iz suprotnog smjera vam dolazi veliki, moderni kamper, u njemu su uglavnom sretni i zadovoljni ljudi, nerijetko umirovljenici iz neke zapadnoeuropske države koji uživaju u trećoj životnoj dobi. Nema preostaje neki rabljeni šatorčić i nada da neće propuštati tijekom snažnog ljetnog pljuska, odnosno da ćemo godišnji provesti sunčanom periodu.

Njemačka tvrtka Vanderer sad ima rješenje za one nižeg imovinskog statusa, ali mnogima će i ta vizija ostati financijski nedostižna.

Uglavnom, baza su Citroen Berlingo, Peugeot Rifter, Opel combo ili Toyota Proace City, mnogo manja vozila od klasičnih kampera. Vandererovo vozilo je modularno, može biti klasični Berlingo, a uz njihov kit možete ga pretvoriti u kamper.

Vanerer ima 4 spavaća mjesta (od toga dva u krovu), kuhinju i tuš, tekuća vodu i dovoljno struje za tri dana. Posebno je efektna kuhinja koja se može izvući pa ćete kuhati na svježem zraku. Može se naručiti po osnovnoj cijeni od 28.990 eura što je mnogo manje od velikog kampera, ali mnogo više od onoga što većina nas ima… Nažalost!