Najveće i najskuplje policijsko zaustavljanje: Na jednom mjestu kažnjeno čak 40 vozača supersportskih automobila!

Nakon što su automobile uklonili s ceste, policajci su odlučili detaljnije pregledati deset automobila. Ostali automobili mogli su nastaviti put nakon plaćanja kazne

Hongkonška policija jednom akcijom zaustavila je više od 40 superautomobila većinom zbog masovne brze vožnje dok su neki kažnjeni zbog ilegalnih preinaka na automobilima.

Uvijek je spektakl kad prođe velika grupa sportskih automobila i superautomobila. No, policija u Hong Kongu privela je grupu od 45 vlasnika i automobila Ferrari, Lamborghini i Porsche, navodno zbog ilegalnih uličnih utrka.

Prema vijestima, superautomobile su zaustavili policajci nakon poziva lokalnih stanovnika koji su tvrdili da su se vozili autocestom velikom brzinom. Većina autocesta u Hong Kongu ima ograničenje brzine od 80 km/h, a na starijim autocestama iznosi čak 70 km/h.

Nakon dojava pripadnici policije pripremili su im zasjedu i samo pričekali da im automobili dođu. Nakon što su automobile uklonili s ceste, policajci su odlučili detaljnije pregledati deset automobila. Ostali automobili mogli su nastaviti put nakon plaćanja kazne.