Sam je uklonio uspornik prometa: Dobio je kaznu, a sada slijedi i sudski proces!

Nicolas Benitez rekao je da su uspornici u njegovoj uličici preširoki i visoki - toliko da su mu oštetili automobil

Mnogi građani izražavaju frustracije ležećim policajcima, odnosno uspornicma na cesti. S druge strane, promet treba nekako usporiti, pogotovo u blizini škola. Događa se ljudima da se zaborave pa krenu brže nego što su mislili, a onda slijedi bolno otrežnjenje, odnosno udarac vozila u uspornik prometa. Ako ste sretni, otići ćete samo s povrijeđenim ponosom, procijediti par psovki kroz zube, a težem slučaju, slijedi oštećenje na ovjesu vozila koje će biti skupo.

Čovjek u okolici Chicaga odlučio je samostalno ukloniti uspornik prometa. Nicolas Benitez rekao je da su uspornici u njegovoj uličici preširoki i visoki – toliko da su mu oštetili automobil. Uzeo je stvar u svoje ruke, krenuo je u akciju, a sada je hrpa asfaltnih ploča naslonjena na njegovu garažu.

No, odmah su se pojavili i problemi. Uspornike ne možete uklanjati sami. Benitez je dobio kaznu od 500 dolara za kopanje bez dozvole i prijavu za uništavanje gradske imovine. Nije mu pomogla tvrdnja da je uspornik već napukao. Protiv njega se vodi sudski postupak, a kaznu će tek čuti. Možda se i uspije obraniti.