Ozzyju se nije svidjelo pjevati s Black Sabbathom

Nije mi bilo lijepo. Na početku sam bio u Sabbathu deset godina, a onda smo se razišli na trideset godina. Za njih sam samo pjevač i dobivao sam loše vibracije od ostatka benda - rekao je Ozzy

Posljednje godine Black Sabbatha bile su teško probavljive pjevaču Ozzyju Osbourneu. Odnosi se to na šestogodišnji period od 2011. do 2017. godine, kad su se članovi heavy-metal benda oprostili jedni od drugih. 

Nije mi bilo lijepo. Na početku sam bio u Sabbathu deset godina, a onda smo se razišli na trideset godina. Za njih sam samo pjevač i dobivao sam loše vibracije od ostatka benda. Smetalo ih je što sam Ozzy (a svatko tko imalo poznaje Osbournea zna što je to, op. a.). Ne znam što bih j….. drugo trebao biti – rekao je Osbourne Philadelphia Inquireru i nastavio: 

Ostario sam, ali je publika ostala ista, a sve više je različitih generacija. Prije nekoliko dana javila mi se jedna 70-godišnjakinja i javila mi da ide na koncerte sa sinom. Zbog toga se čudno osjećaš, kao da sam zamijenio Binga Crosbyja i sličnu ekipu. 

Osvrnuo se i na reality show The Osbournes rekavši: 

– Bio bih lud da sam odbio svu tu lovu, a sve je ionako zabava.