Borovo

Sinonim za kvalitetu

Borovo cipele postale su dio života mnogih naraštaja i sinonim su za kvalitetu. U njihovoj proizvodnji koriste se samo materijali prirodnog podrijetla, kao što su koža, platno od 100% pamuka i prirodna guma od kaučuka koja se također proizvodi u tvornici u Borovu.

Slijedeći ideju jedinstvene kvalitetne obuće, naši dizajneri stvaraju jednostavnu, ali modernu i udobnu obuću izrađenu s posebnom pažnjom i ljubavlju, obuću koja prolazi kroz najmanje 20 brižnih ruku. Takva proizvodnja rezultira stavaranje poznatih marki, kao što su The Big Blue, Startas, Boromina, Borosana, Rubber i My Ballerinas.

Tel. 032 422 600, www.borovo.hr;  info@borovo.hr. Vama najbližu od ukupno 83 prodavaonice Borova potražite na: www.borovo.hr/hr/lokacije.

Do 15. 2. 2019. posebna akcija za članove HAK-a

Dodatni popust od 10% na već snižene cijene artikala The Big Blue kolekcije jesen/zima

Stalni popust za članove HAK-a:

10% na cjelokupni vlastiti asortiman obuće i robu iz uvoza*

*Popust se ne zbraja s drugim popustima i ne odnosi  se na robu koja je već na popustu, u posebnim oblicima prodaje: akcijskoj prodaji, rasprodaji, sezonskom sniženju, prodaji proizvoda s greškom, prodaji proizvoda kojima ističe rok uporabe te drugim oblicima i uvjetima prodaja koje odredi Borovo

Protea Sport

Kvaliteta i povoljna cijena

Kvalitetan bicikl po povoljnoj cijeni? I ovce i novce? Moguće je, kod našeg partnera u sustavu HAK Preporučuje tvrtke Protea Sport. Kross Hexagon 1.0 je odličan bicikl s alu ramom i odabranim dijelovima. Ostatak ponude možete provjeriti na www.proteasport.hr ili posjetiti poslovnicu na adresi Zagrebačka cesta 205, Zagreb, tel. 01 4611 222.

Akcija za članove HAK-a

Iskoristite akciju za bicikl Kross Hexagon 1.0: na već sniženu cijenu od 20% još dodatnih 10% popusta

Stalni popust za članove HAK-a:

– Popust od 20% na redovne cijene Salomon odjeće i obuće
– Popust od 15% na redovne cijene kompletne opreme, dijelova i odjeće
*Za robu koja nije na popustu

Ljekarne Zagrebačke županije

Premium linija dodataka prehrani po supercijeni

B!TONIC – suplementi za novo doba – linija  premium dodataka prehrani od sada dostupna u Hrvatskoj. Naša misija je zagovarati ideju o zdravom i aktivnom načinu života te pri tome strogo pazimo na održivi razvoj prirode koja nas okružuje. Svi naši dodaci prehrani su prilagođeni individualnim potrebama osobama različitih profila. Nije bitno je li riječ o sportašima, trudnicama, dojenčadi ili osobama treće životne dobi, cilj nam je pomoći svakome da poboljša kvalitetu vlastitog života, a pritom i kvalitetu drugih osoba u njihovu okruženju. B!TONIC – dobiveno iz prirode! Ponosimo se time što su svi naši sastojci u potpunosti dobiveni iz prirodnih izvora, zbog čega su naši proizvodi ekološki certificirani, bez glutena, bez laktoze, bez dodanih šećera, pogodni za dijabetičare, vegetarijance i vegane. Naša paleta sadrži vitamine za normalno funkcioniranje živčanog sustava, minerale za normalno funkcioniranje kostiju i mišića te omega-3 zasićene masne kiseline za normalno funkcioniranje srca, krvnih žila i vida. Također uskoro predstavljamo proizvode za snagu i mršavljenje. Više o nama i našim proizvodima možete naći na www.btonic.hr, kao i na našim profilima na Facebooku i Instagramu. Detaljne informacije na: www.ljekarne-zz.hr.

Samo za članove HAK-a:

– 15% na B! Tonic premium dodatke prehrani

Stalni popusti za članove HAK-a u Ljekarnama Zagrebačke županije:

-10% na cjelokupni asortiman, osim lijekova*

*Popust vrijedi za plaćanje gotovinom. Popusti se ne zbrajaju.

Autoklub Rijeka - servis Preluk

Akcija Sigurno u zimu!

Servis Autokluba Rijeka nudi vam održavanje vašeg vozila po pristupačnim cijenama. Dugogodišnje radno iskustvo osoblja i redovne edukacije daju sigurnost kako će vaše vozilo biti servisirano kvalitetno i u dogovorenom roku. Usluge koje možete obaviti u servisu Autokluba Rijeka su: dijagnostika kvara, automehaničarski radovi, tokarenje diskova, geometrija kotača i kontrolni pregledi. Osim toga, u servisu možete izuzetno povoljno nabaviti i ugraditi rezervne dijelove vrhunske kvalitete, pneumatike te Thule program, sve uz mogućnost obročnog plaćanja! Informacije: tel. 051 621 824, servis@ak-rijeka.hr, Auto klub Rijeka, servis – Preluk 6, 51000 Rijeka, www.ak-rijeka.hr.

Posebna akcija za članove HAK-a do 31. 12. 2018.:

– Besplatni pregled vozila u sedam točaka (kontrola stanja akumulatora, rashladne tekućine, tekućine i mehanizma za pranje vjetrobranskog stakla, metlica brisača, pneumatika i svjetlosne signalizacije) kako biste sigurno vozili u zimskim uvjetima
– Tijekom akcije ostvarite popust od 20% na akumulatore, antifriz, tekućinu protiv zamrzavanja i metlice brisača te njihovu zamjenu

Stalni popusti za članove HAK-a:

– 10% popusta na usluge servisa i centriranje trapa

HGSPOT

Sve za IT sektor - s popustima

U ponudi HGSPOT informatike ćete naći računalne komponente, stolna i prijenosna računala, pametne telefone, tablete i razne dodatke za iste, periferiju, kamere, e-cigarete, fotoaparate te cjelokupan Apple asortiman i slično. HGSPOT je ime poznato odavno i većinu asocira na nabavu svog prvog računala i na prve korake u IT-u. Od poznatih brandova računalne su u ponudi Asus, Acer, Lenovo, HP, Western Digital, Logitech,  Zalman, Corsair, Intel, AMD, Samsung, LG i mnoge druge. Kontinuiranim educiranjem svog osoblja HGSPOT je proglašen Authorised Reseller–om Apple proizvoda.
Kako volimo djelovati proaktivno uvijek pokušavamo naći nove i zanimljive načine približavanja IT-a našim kupcima. Tako se možemo pohvaliti kako smo Hrvatskoj predstavili prvi hrvatski smartphone kao i 3D printer. U ponudi je i leasing računalne opreme za pravne osobe..

Trgovine u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Vinkovcima, Varaždinu, Puli. Naručite i na 01 66 11 555 ili hak@hgshop.hr. www.hgshop.hr

Stalne pogodnosti za članove HAK-a:

– 10 % popusta na redovite cijene u trgovini u odnosu na odabrani način plaćanja

– 30 % popusta na usluge čišćenja od virusa

– 50 % popusta na usluge servisne dijagnostike

– Besplatna ugradnja komponenti kupljenih u HGSPOTU

Gradsko dramsko kazalište Gavella

Odličan popust za odlične predstave

Gradsko dramsko kazalište Gavella ima raznovrstan i kvalitetan program, a ulaskom u sustav HAK-ovih pogodnosti članstvu osiguran vam je i veliki popust pa sada doista možete povoljno pogledati predstave Kako je počeo rat na mom otoku, Kralj Rikard III, Slikari rudari, Proces, Pijani, Tesla anonimus…

Stalna pogodnost za članove HAK-a:

– Cijena ulaznice za članove je 45 kn (umjesto redovne cijene od 70 kn)