Proširenje članskih pogodnosti s novim partnerima

Automoto klub Križevci i predstavnici HAK-a održali su sastanak s tvrtkama koje su zainteresirane za ulazak u sustav HAK preporučuje

U ugostiteljskom objektu Prigorski dvori održan je sastanak predstavnika HAK-a, AMK Križevci i tvrtki-partnera za križevačko područje. Želja je da, pored članskih pogodnosti koje daje Hrvatski autoklub, na području gradova ima partnere koji će davati jeftinije usluge i proizvode.
AMK Križevci je jedan od 22 temeljna autokluba sa svojih 3200 članova, rekao je tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin, te se nastoji kroz ugovorne partnere približiti građanima, posebno članovima, omogućujući im jeftinije pojedine usluge. Sastanku su prisustvovali predstavnici nekoliko tvrtki koje djeluju u Križevcima: Autodijelovi TOKIĆ, NT-PROM Šegrt, Trgoagencije – Sokolić, ABC Antolić, Frenum autodijelovi.
– Sustav pogodnosti je takav da osigurava članovima popuste na raznim područjima, od automoto struke do nekih svakodnevnih djelatnosti koje se koriste, ugostiteljstva, građevinarstva, turizma itd. – rekao je tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin. Pojedine tvrtke već daju popuste, kao što je KTC s turističkom ponudom , NT-PROM s programom STIHL, ugostiteljski objekti Prigorski dvori i Calypso, dok su predstavnici ostalih tvrtki predstavili svoju proizvodnju i djelovanje u Križevcima te iskazali interes da postanu partneri HAK-u i AMK Križevci kako bi članovima ponudili svoje usluge i proizvode. Time će biti podrška u povećanju broja članova Automoto kluba Križevci.