Ovo je nova Toyota Supra, sportski kupe koji dijeli platformu s BMW-om Z4

Supra je zadržala dizajn sličan konceptu FT-1 samo su povećana prednja svjetla, a smanjen je nos koji podsjeća na onaj bolida formule 1

Fanovi s foruma Supra MKV objavili su prvu špijunsku fotografiju razotkrivene Toyote Supre, sportskog kupea koji dijeli platformu s BMW-om Z4. Supra je legendarno ime u svijetu automobilizma, a prva generacija na cestama se pojavila 1978. godine., a do 2002. i prestanka proizvodnje prošle su četiri generacije tog kupea.

Toyota je odlučila vratiti ime Supra i 2014. godine predstavila je koncept FT-1 (fotografije crvenog vozila). Već je tada bilo jasno da se radi o najavi nove Supre. S vremenom je curilo više detalja pa je objavljena veza Toyote i BMW-a koji su zajedno radili na platformi, a silazit će i s iste proizvodne linije Magna Setyra u Grazu.

Fanovi na formu Supra MKV uspjeli su snimiti prednji kraj vozila, mjesec dana prije njegovog službenog predstavljanja na autoshowu u Detroitu. Supra je zadržala dizajn sličan konceptu FT-1 samo su povećana prednja svjetla, a smanjen je nos koji podsjeća na onaj bolida Formule 1. Pretpostavlja se da će nova Supra koristiti BMW-ov dvolitreni turbo benzinac te šestcilindrični linijski turbo benzinac.