Koprivnica – simpatičan grad s velikim autoklubom

Naša je dužnost, ali i obveza, da kroz prometno-edukativne akcije izgrađujemo prometnu kulturu i uvedemo našu djecu u svijet prometa - rekao nam je Boris Dušić, dugogodišnji tajnik AK Koprivnica

Geoprometni položaj treba biti usmjerivač budućeg prostornog i gospodarskog razvitka Koprivnice, kao središta županije s bogatim kulturnim naslijeđem i snažnim gospodarstvom, ali i s poslovno zdravim i aktivnim Autoklubom Koprivnica.

AK Koprivnicu, uz bogatu tradiciju, krasi i gotovo jedinstvena briga u obavljanju niza prometno-edukativnih akcija koje traju kroz cijelu godinu. Stručni djelatnici autoškole AK Koprivnica u suradnji s HAK-ovim stručnjacima sudjeluju u brojnim prometno-edukativnim akcijama te ne izostave ni jedno dijete u gradu i okolici. Nikad im nije im teško obići i najudaljenije škole u kojima zna biti tek nekolicina učenika. Zato im treba čestitati te pohvaliti njhov rad jer u gradu u kojem postoji pedesetak kilometara sagrađenih biciklističkih staza cjeloživotno prometno učenje počinje već u predškolskoj godini s HAK-ovom akcijom Vidi i klikni. Nastavlja se kroz brojne akcije u osnovnoj školi, poput ove godine jubilarne 50. akcije Sigurno u školu s HAK-om, te završava s predavanjem srednjoškolcima o važnosti korištenja sigurnosnog pojasa tijekom vožnje pod nazivom Klik.

– Naša je dužnost, ali i obveza, da kroz prometno edukativne akcije izgrađujemo prometnu kulturu i uvedemo našu djecu u svijet prometa.  Sve te akcije imaju jedan cilj povećanje sigurnosti u prometu, posebice onih najmlađih rekao nam je Boris Dušić, dugogodišnji tajnik AK Koprivnica.

– Mi smo  homogena cjelina od ukupno 18 stručnih zaposlenika koji se uzajamo uvažavaju i poštuju. Vjerujem da su naš rad i brojne pogodnosti članstva prepoznali naši sugrađani jer nam svake godine kontinuirano raste članstvo, koje danas broji točno 4553 člana, s tim da smo u protekloj godini povečali članstvo za 331 osobu. Sve to smo postigli zahvaljujući odličnoj suradnji s HAK-om, koji nam je pomogao u našim ciljanim i strateškim ulaganjima u  djelatnosti koje će članovima donijeti benefite. Posebno smo ponosni na našu autoškolu, koja se danas na tržištu bori s raznim konkurencijama koje to zapravo i nisu, jer naši djelatnici su stručan i provjeren kadar koji godinama uspješno i nadasve stručno obučava mlade ljude da postanu vozači. Dokaz tome je i gotovo 500 polaznike samo u ovoj godini rekao nam je Dušić.

AK Koprivnica je kroz protekle godine izrastao u moderan autoklub koji svojim članovima pruža brojne usluge na jednome mjestu. AK Koprivnica je, zajedno s HAK-om, radi obavljanja gospodarskih djelatnosti s ciljem daljnjeg podizanja kvalitete usluga članovima osnovao tvrtku KO-AK d.o.o., koja danas uspješno radi te u sinergiji s autoklubom i autoškolom pruža članovima brojne dodatne pogodnosti. Na kraju istaknimo da je AK Koprivnica sve navedeno ostvario bez i jedne kune zaduženja te da predstavlja primjer da se kroz planska i strateška ulaganja može uspješno poslovati.