Linda Hamilton smatra da su kasniji nastavci Terminatora za zaborav

Terminator: Dark Fate u kina dolazi u listopadu, a koproducent je James Cameron, tvorac cijelog filmskog serijala

Osim Jamesa Camerona koji je napisao prva dva Terminatora, filmovi imaju još nešto zajedničko: Lindu Hamilton kao Sarah Connor.
Također su daleko najbolji filmovi u franšizi, dva klasika koji su ustupili mjesto nastavcima koji nisu mogli doseći iste visine.
Slučajnost? Tko zna, ali vidjet ćemo hoće li se teorija Linde Hamilton održati kasnije ove godine s dolaskom Terminatora: Dark Fate, izravnim nastavkom Terminatora 2: Sudnji dan koji ignorira ostale nastavke i vraća staru Sarah Connor. Sve to, kao i ponovna koprodukcija Camerona, priči daje kredibilitet.
Hamilton je otkrila da nije obožavateljica filmova koji su snimljeni nakon Terminatora 2: Sudnji dan. Vrlo brzo se zaboravljaju, zar ne? rekla je Hamilton i dodala: Nešto počnete i uložite u franšizu, ali likovi do kojih vam je stalo odjednom više nisu u filmu. Previše ljudi, previše priča. Hamilton je također govorila o svom oklijevanju da se pridruži novom filmu, otkrivajući da je dugo razmišljala prije nego li je pristala na ponovno snimanje svoje legendarne uloge.
Nadamo se da će se ponovno spajanje uloga Arnolda Schwarzeneggera i Linde Hamilton, uz neke nove uzbudljive članove, uključujući Mackenzie Davisa i Gabriela Lunu, kao i sudjelovanje Camerona doprinijeti stvaranju nečega što je u skladu s ranom slavom. Novi Terminator dolazi u kina 23. listopada.