The Irishman: Robert de Niro kaže da bi uz CGI efekte karijeru mogao produžiti za dodatnih 30 godina

The Irishman je dobio izvrsne recenzije kritičara. Ograničena kino distribucija kreće 1. studenoga, a film će biti prikazivan na Netflixu od 27. studenoga

Vremešni glumac komentirao je novu tehnologiju na Londonskom filmskom festivalu dok je promovirao svoj najnoviji film – The Irishman (Irac), koji je režirao Martin Scorsese, a u njemu još glume Al Pacino i Joe Pesci. U filmu se koriste posebni efekti za digitalno pomlađivanje glumaca (CGI).

Na pitanje kako se osjeća kad vidi digitalno poboljšanu i mlađu verziju sebe, Robert de Niro je rekao: Uvijek se šalim da će mi karijera biti produženo još 30 godina.

Međutim, de Niro je bio skeptičan prema njenoj upotrebi u budućnosti i bio je oprezan kako bi se mogla razvijati. Rekao je da ga je cijeli postupak natjerao da razmišlja o autorskim pravima i tko nakon smrti postaje zadužen za njegov lik.

Inače, The Irishman je dobio izvrsne recenzije kritičara. Ograničena kino distribucija kreće 1. studenoga, a film će biti prikazivan na Netflixu od 27. studenoga.