Prvi pogled na Avatar 2: James Cameron ponovno nas vodi u svijet Pandore!

Cameron je prisustvovao tehnološkom sajmu u Las Vegasu i najavio partnerstvo između Avatara i Mercedes-Benza, koji je stvorio model automobila VisionAVTR inspiriran lokacijom Pandora

James Cameron prikazao je prvi pogled na nadolazeći Avatar 2, otkrivajući službenu konceptnu umjetnost filma.  Dugoočekivani nastavak, nakon prvog Avatara 2009. godine, konačno bi trebao biti objavljen 2021. godine, nakon što je prošao različita kašnjenja, a snimanja su završena tek prošlog mjeseca.

Redatelj James Cameron predstavio izbor vizualnih motiva za sljedeće poglavlje Avatara tijekom konferencije CES-a u Las Vegasu.

– U nastavcima Avatara, nećete se samo vratiti na Pandoru, istražit ćete i nove dijelove svijeta. Provjerite ove potpuno nove koncepte umjetničkih djela da biste zavirili u ono što slijedi – piše u tvitu.

Cameron je prisustvovao tehnološkom sajmu u Las Vegasu i najavio partnerstvo između Avatara i Mercedes-Benza, koji je stvorio model automobila VisionAVTR inspiriran lokacijom Pandora.

Kako sada stoji, Avatar 2 trebao bi se pojaviti u kinima 17. prosinca 2021., a slijede ga Avatar 3 2023., Avatar 4 2025. i Avatar 5 2027. godine.

U novom intervjuu, James Cameron objasnio je da će prvi nastavak sadržavati više vozila i mehanizacije u odnosu na izvorni film.

– Također, volim teške stvari. Vozila, svemirske letjelice, zrakoplove, zemaljska vozila, oružje, hardver  – rekao je i dodao:

– Imamo mnogo kul vozila za vas.