Nova zgrada arhitekta Franka Gehryja bit će Institut za djecu u Los Angelesu!

U novom kampusu Dječjeg instituta u Los Angelesu smjestit će se terapeutski programi i razne besplatne podrške za djecu i obitelji

Institut za djecu (CII) organizacija je društvenog utjecaja posvećena preobražavanju života djece izložene nevoljama i siromaštvu u Los Angelesu. Institut je objavio da će zagradu pro bono dizajnirati svjetski poznati arhitekt Frank Gehry (Muzej Guggenheim u Bilbau, Plešuća kuća u Pragu…). Zgrada vrijedna 20 milijuna dolara nastat će na uglu E. 102. Street i avenije Success u Wattsu.

U novom kampusu Dječjeg instituta u Los Angelesu smjestit će se terapeutski programi i razne besplatne podrške za djecu i obitelji, uključujući individualno i grupno savjetovanje, radionice za roditelje i radionice projekta Očinstvo. Zgrada će biti dvoršena 2021. godine. 

Osnovan 1906. godine, Institut za djecu (CII) najveća je takva vrsta djelatnosti koja radi na preobražavanju života djece izložene nevoljama i siromaštvu u Los Angelesu. Pružajući usluge ranog obrazovanja, zdravlja u ponašanju i jačanja obitelji, Institut godišnje obuhvati 26 000 djece i obitelji u zajednicama u kojima je podrška najpotrebnija.