Brzi i žestoki 9: Pogledajte novi trailer koji traje četiri minute!

Službeni zaplet filma još uvijek je u velikoj mjeri nepoznat premda sam trailer otkriva puno detalja o onome što ćemo vidjeti

Fanovi Brzih i žestokih, pričekajte još malo, do 8. travnja kad deveti film dolazi u kina. Sad je predstavljen i posljednji trailer, koji traje četiri minute. Kao što nas je franšiza već navikla, na snimci se pojavljuju tone visokooktanskih scena. I to unatoč prilično mirnim uvodnim scenama koje se odvijaju uz Charlie Putha/Wiz Khalifu i njihovu pjesmu See You Again.

Službeni zaplet filma još uvijek je u velikoj mjeri nepoznat premda sam trailer otkriva puno detalja o onome što ćemo vidjeti. Dominik Toretto (Vin Diesel) i njegova ekipa, čini se, opet idu protiv Cipher (Charlize Theron), koja ovaj put ima tajno oružje u rukavu, a to je John Cena.

Bivši profesionalni hrvač glumi Dominikovog brata Jacoba, lika o kojem u franšizi do sada nije ništa poznato. On je također glavni lopov, koji se nekako spetljao sa Cipher i ide protiv svoje obitelji.

Najveće iznenađenje dolazi krajem trailera, kada iz sjene izlazi Han Lue (Sung Kang). Kako se to događa nije jasno, jer smo ga posljednji put vidjeli kad ga je ubio Deckard Shaw (Jason Statham) na kraju Brzih i žestokih 6.