Direktor Tesle najavljuje: Novi pick-up Cybertruck će plutati na vodi!

Najmoćnija verzija s pogonom na sve kotače navodno će prijeći i do 800 kilometara (na asfaltu i makadamu) te će koštati 69.900 dolara

Direktor i jedan od suvlasnika Tesle Elon Musk živopisan je čovjek. U nedavnom razmjenjivanju poruka na Twitteru sa svojim fanovima raspravljao je i o novom električnom pick-upu. U serijskoj proizvodnji Cybertruck će ipak biti manji, odnosno kraći od konceptnog modela koji je nedavno predstavljen. Najmoćnija verzija s pogonom na sve kotače navodno će prijeći i do 800 kilometara te će koštati 69.900 dolara. Najjeftinija verzija će biti s pogonom na stražnje kotače i dometom oko 400 kilometara. Taj Cybertruck će koštati 39.900 dolara.

U komunikaciji s fanovima Musk je najavio da će Cybertruck imati mogućnost kratkotrajnog plutanja na vodi! Sad, koliko je to sve ozbiljno prosudite sami i kako biste, uopće, njime mogli upravljati na nekom jezeru! Ovakve vijesti obično ne objavljujemo, ali ovo je ipak najavio direktor najvećeg proizvođača električnih automobila. Dakle, uskoro bismo mogli vidjeti Cybertruck na vodi! Ili je sve samo dio kontinuirane marketinške kampanje.

Budimo iskreni, svaki automobil, kad završi u vodi, može plutati par sekundi, ali onda potone…