VIDEO: Matt Berninger iz The Nationala predstavio je novi solo singl Distant Axis!

Distant Axis prati naslovnu pjesmu iz Serpentine Prisona, koja je objavljena u svibnju. Album, čiji je producent Booker T. Jones, trebao bi biti objavljen 2. listopada

Frontmen The Nationala Matt Berninger predstavio je novu pjesmu Distant Axis, drugi singl s njegova narednog, debitantskog solo albuma Serpentine Prison. Pjesma stiže s videom koji je režirao sam Berninger, zajedno sa svojim bratom. Berninger kaže da je pjesma Distant Axis razvijena iz demo trake koju mu je poslao Walter Martin.

– Upoznao sam Waltera Martina prije petnaest godina kada je The National otvarao turneje The Walkmena. Na toj sam turneji naučio puno o tome kako biti u bendu bez da si uništim život – komentirao je Berninger.

Distant Axis prati naslovnu pjesmu iz Serpentine Prisona, koja je objavljena u svibnju. Album, čiji je producent Booker T. Jones, trebao bi biti objavljen 2. listopada. Prošle godine Berninger i njegovi kolege iz The Nationala objavili su svoj posljednji album I Am Easy To Find.

Berninger se također prošle godine udružio s Phoebe Bridgers za zajednički singl Walking on a String za film Two Two Ferns.