VIDEO: Borat je u akciji, uništava Teslin Model X!

Borat je opet na filmu i ne bira žrtve... U ovom videu nasrnuo je na Teslu

Vlogeri, blogeri, zvijezde društvenih mreža, nazovite ih kako hoćete, često će činiti besmislene stvari poput uništavanja automobila iz zabave i za klikove na društvenim mrežama… Je li išta od toga bolje ako to radi Borat?

Britanski glumac Sacha Baron Cohen nastavio je svoj lik Borata za nastavak filma iz 2006. godine, u filmu: Borat Subsequent Movie film. Film je sada izašao na Amazon Primeu, a video na dnu stranice snimljen je i objavljen na mreži prije toga. U vrijeme pisanja ovog teksta već je imao preko 8.7 milijuna pregleda. Borat nije tipična komedija, a marketing za nju uglavnom je izbjegavao tradicionalne oblike promocije i oglašavanja.

Video u nastavku spada u prvu kategoriju. YouTuber David Dobrik nagovorio je Borata da se pojavi u njegovoj kući i iznenadi jednog od njegovih prijatelja, velikog obožavatelja. Borat se vozio poštanskim kamionom i zabio u vrata Dobrikova Teslinog modela X, gotovo ih otkinuvši. Tvrdi da “ako kupujete jeftin automobil, to biste trebali i očekivati” te rekao da je njegov kamion uistinu skup jer je koštao više od 300 dolara. Zatim je pokušao popraviti situaciju, ali vjerojatno je samo nanio još veću štetu. Borat je Dobrika & co. poveo u vožnju sa svojim poštanskim kamionom i pokazao im najnoviju tehnologiju na svijetu za sigurnost – remen koji vas veže za sjedalo.

Video je pun neprimjerenim šala, prošaran vulgarnošću i upakiran s toliko improvizacija da ih u toj količini sigurno nećete vidjeti u većini današnjih djela komičara.