Nova funkcionalnost: HAK Rent a car uslugu možete koristiti putem aplikacije za pametne telefone!

Prepoznatljivost usluge u okviru HAK-a dodatno je potaknuta i vizualnom jednostavnošću i prepoznatljivošću lokacija na kojima se usluga nudi

HAK Rent a car odsad je dostupan putem popularne aplikacije za pametne telefone Croatia Traffic Info-HAK na platformama iOS i Android, putem nove funkcionalnosti odnosno ikone vidljive na zaslonu glavnog izbornika aplikacije. Nova usluga najma vozila, koja je dostupna za članove i ostale vozače organizira se kroz novoosnovanu tvrtku-kćer HAK Rent a car d.o.o., a uključuje standardnu uslugu najma vozila kao i ponudu zamjenskih vozila.

 

Svi korisnici aplikacije za pametne telefone sada mogu na jednostavan i brz način rezervirati željeno vozilo. Time se omogućuje i brže reagiranje Hrvatskog autokluba u slučaju potrebe za zamjenskim vozilom uslijed intervencije pomoći na cesti.

Članovi Hrvatskog autokluba i udruženih autoklubova u HAK Rent a caru uživaju posebne članske pogodnosti – popust od 15 posto na osnovni najam vozila i sve ostale dodatne usluge povezane s najmom vozila, a potreban depozit umanjen im je za 25 posto. Usto, članovi putem aplikacije za pametne telefone imaju i mogućnost olakšane i jednostavnije autorizacije usluge HAK Rent a cara, kao i pojednostavljeno lociranje.

U HAK Rent a caru ističu zadovoljstvo ovakvim širenjem suradnje u segmentu usko povezanom s osnovnim djelatnostima Hrvatskog autokluba i prilagodbom svoje usluge potrebama članova Hrvatskog autokluba, čime je dodatno unaprjeđuju.

Prepoznatljivost usluge u okviru HAK-a dodatno je potaknuta i vizualnom jednostavnošću i prepoznatljivošću lokacija na kojima se usluga nudi.

Postojeći korisnici aplikacije Hrvatski autoklub za korištenje nove pogodnosti trebaju osvježiti aplikaciju na trgovinama App Store ili Google Play.

Novoosnovana tvrtka-kćer Hrvatskog autokluba HAK Rent a car d.o.o. prvu uslugu korisicima realizirala je koncem ožujka. Više informacija o novoj usluzi HAK Rent a car dostupno je ovdje: https://www.hak-rentacar.hr/hr/vozila odnosno ovdje: https://www.hak.hr/vijest/1046/hak-pokrenuo-uslugu-najma-vozila-2021