Sjedio je na stražnjoj klupi: Drugi put je završio u pritvoru jer je Model 3 pustio da upravlja na Autopilotu!

Tužna fotografija nastala je nakon drugog privođenja, a Paramu su očigledno u pritvoru rekli nešto što mu se nije svidjelo

Može li jedna tužna fotografija? Može! A sada, može li jedna sretna? Može!

Život Parama Sharme nalikuje fotografiranju za album učenika petog razreda osnovne škole. Malo je sretan, malo je tužan, a doima se kao i da ulazi u pubertet, premda je mnogo stariji.

Uglavnom, prije četiri tjedna 25-godišnjak priveden je u policiju i oduzet mu je Teslin Model 3 jer je namjestio vozilo na Autopilot, a sjedio je na stražnjem sjedalu. Za upravljačem nije bilo nikoga.

Mladić očigledno nema problem s izvorom financiranja pa je po izlasku iz pritvora kupio novi Model 3 i ponovio je prijestup. Dakle, opet je sjeo na stražnje sjedalo i namjestio Autopilot da upravlja vozilom. Objavio je i video na kojem se snimio u tim aktivnostima. U okolici San Francisca drugi vozači vidjeli su Model 3 u vožnji bez vozača i prijavili su to policiji. Tužna fotografija nastala je nakon drugog privođenja, a Paramu su očigledno u pritvoru rekli nešto što mu se nije svidjelo. Inače, pubertetlija od 25 godina tvrdi da nije učinio ništa štetno i da je htio vidjeti kako je to kad auto sam upravlja te da nije kršio propise.