Nevjerojatna priča: Vozač kamiona iz Makedonije je zalutao, vozio po biciklističkoj stazi, uništio vodovod…

Nizozemski policajci sve su komettirali sljedećom rečenicom: Bilo bi vam draže da ste neke dane prespavali!

Vozač kamiona iz Makedonije izveo je u četvrtak u nizozemskom Hoeksche Waardu tako čudne poteze da se zaglavio na rubu pokraj lokalne ceste i završio u svim tamošnjim medijima. Kamiondžija je nanio znatnu štetu koju mora nadoknaditi, a njegove avanture rezultirale su s nekoliko kazni.Vozač kamiona morao je isporučiti svoj teret u tvornicu FrieslandCampina u Maasdamu. Tu je sve krenulo po zlu. Čovjek je stajao na pogrešnim vratima i morao doći na drugu stranu, ali je otišao potpuno krivim putem. Umjesto u tvornici, završio je na biciklističkoj stazi.

Odlučio je nastaviti biciklističkom stazom u nadi da će se na kraju uspjeti vratiti na cestu. Potom je naišao na drveni most, koji ne bi izdržao masu kamiona. Vozač ipak nije odustao. Mislio je da bi mogao izbjeći most skrećući u kanal. Zatim je zapeo u blatu. U posljednjem pokušaju da se oslobodi, uništio je i općinski vodovod.

Spasilačka tvrtka na kraju je morala izvući kamion. Policija, koja je u međuvremenu stigla, provjerila je čovjeka i otkrila da se nije držao propisanog dnevnog odmora. Muškarac je kažnjen visokim novčanim iznosom. Strani vozač dobio je i kaznu za vožnju biciklističkom stazom. Također je morao platiti troškove vozila za vuču i troškove popravka vodovodnih cijevi.

Nizozemski policajci sve su komettirali sljedećom rečenicom: Bilo bi vam draže da ste neke dane prespavali!