Švicarska tvrtka nudi otvoreni apartman s nula zvjezdica na benzinskoj stanici: Prilika za razmišljanje o životu!

Null Stern Anti-Idyllic Suite košta 325 švicarskih franaka po noćenju ili bdijenju

Null Stern Hotel nudi ovaj vrlo neobičan smještaj u Švicarskoj. Nazvana Null Stern Anti-Idyllic Suite, “hotelska soba” nalazi se u blizini benzinske stanice u općini Saillon – bez zidova i krova, privatnosti te zaštite od vanjskih elemenata. Umjesto mjesta za ugodan san, cilj smještaja je održati vas budnima i nudi mjesto za razmišljanje o aktualnim stvarima kao što su klima, gospodarstvo, sigurnost…

Null Stern Anti-Idyllic Suite na bezinskoj stanici jedna je od Zero Star hotelskih soba koje tvrtka nudi. Dok je većina ostalih smještajnih kapaciteta u ponudi smještena na slikovitim lokacijama, s panoramskim pogledom na Alpe i druge prirodne ljepote, hotel uz cestu je svakako izvan okvira.

Null Stern Anti-Idyllic Suite košta 325 švicarskih franaka po noćenju ili bdijenju. To nije jeftino, ali uključeni su piće dobrodošlice uz lokalnu organsku hranu, kolače za doručak iz lokalne pekare, svježi lokalni sok i usluge batlera, dok u slučaju lošeg vremena ista rezervacija također uključuje rezervaciju u Hôtelu des Bains de Saillon – sa zidovima, krovom i klima uređajem, naravno.