Pogodnosti tijekom punjenja električnih automobila: Tesla svojim korisnicima nudi i osvježenje u prijenosnim bazenima!

Samo četiri osobe mogu dijeliti bazen u isto vrijeme i ne duže od 10 minuta

Jedan od razloga zašto ljudi izbjegavaju kupnju električnog vozila je dugo vrijeme čekanja da se baterija napuni. Tesla je to priznala i sada ulaže u sadržaje oko svojih punionica.Nitko ne želi čekati da se auto napuni. Tesla je počela kreativno razmišljati o vremenu provedenom u tzv. Superchargerima. Prvi rezultati počeli su se pojavljivati u Europi, točnije Njemačkoj.

Tesla je započela partnerstvo s tvrtkom bk World za izgradnju salona opremljenih automatiziranim automatima za prodaju kave, hrane, pića, toaleta pa čak i neke elektronike.  No Tesla ne staje na tome, već je postavila i prijenosni bazen u Hildenu u Njemačkoj, i trebao bi započeti s radom u četvrtak.

Prema uputama koje je objavila Tesla, bazen bi radio od četvrtka do nedjelje, u periodu do 28. kolovoza, od 14 do 19 sati. Samo četiri osobe mogu dijeliti bazen u isto vrijeme i ne duže od 10 minuta. Poznavajući Nijemce, uvjereni smo da će se u potpunosti pridržavati pravila. Dakle, dok obučete kupaći kostim, malo se se osvježite, pa se presvučete i osušite, baterija bi vam trebala biti potpuno napunjena.