Ukrali su policijsko vozilo i pokušali pobjeći: Potjera nije dugo trajala…

Bijeg ipak nije dugo trajao jer su lopovi u policijskom automobilu bili poprilično laka meta

Dogodilo se to na međudržavnoj cesti 81 u Silver Spring Townshipu u Pennsylvaniji (SAD) malo prije podneva 4. kolovoza, kada je policija zaustavila automobil radi redovne kontrole. Dvojica muškaraca u automobilu pobjegla su s mjesta događaja tako što su ukrali policijski presretač Ford Taurus. Tada su drugi policajci u tom području počeli progoniti vozilo kojim je upravljao 30-godišnji Hanif Malik Hall. U međuvremenu je 31-godišnji Malik Lamar Clover navodno skočio sa suvozačkog sjedala i otrčao do obližnjeg hotela, gdje je kasnije uhićen.

Kratki video prikazuje presretač kako izvodi PIT manevar na ukradenom policijskom vozilu, okrećući ukradeno vozilo. Snimka naglo završava bez otkrivanja ishoda, ali prema lizvještajima lokalnih medija policija je uspjela onesposobiti automobil.

Tu nije bio kraj priče. Kako javlja CBS 21, Hall je napustio ukradeno vozilo i pobjegao pješice, ali je nedugo nakon toga uhapšen. Dvojica lopova sada se suočavaju s višestrukim optužbama, uključujući pljačku motornog vozila, bijeg i izbjegavanje te druge optužbe.