Dacia Jogger kamper: Veliko uživanje za relativno malo novca!

Dacia Jogger Camperiz u osnovnoj konfiguraciji nudi ECO-G motor (s LPG instalacijom) od 100 KS i automatski mjenjač

Dacia planira predstaviti službeni model kampera na bazi novog karavana/crossovera Jogger. Do tada, i druge tvrtke polažu legitimno pravo na konverzije ovog uspješnog i pristupačnog modela. Među prvima koji su predstavili kamper baziran na Joggeru bila je španjolska tvrtka Camperiz, koja je specijalizirana za ove prerade.

Novi Dacia Jogger Camperiz opremljen je hladnjakom, sudoperom i prijenosnim plinskim kuhalom. Tu je i sklopivi krevet koji se brzo i jednostavno sastavlja te u rasklopljenom stanju zauzima prtljažnik i stražnja sjedala. Ugradnja pomoćne baterije održava hranu pohranjenu u hladnjaku u dobrom stanju gdje god se nalazili.

Dacia Jogger Camperiz i dalje zadržava kapacitet od 5 sjedala i prtljažnik za svakodnevno korištenje vozila. Može se dodati i pomoćni modul grijanja unutrašnjosti. Dacia Jogger Camperiz u osnovnoj konfiguraciji nudi ECO-G motor (s LPG instalacijom) od 100 KS i automatski mjenjač, ​​završna obrada je Essential s 8-inčnim infotainmentom i krovnim nosačima.

Početna cijena s vozilom je, u Španjolskoj, 23.295 eura. Kao dodatna oprema tu su Webasto grijač, inverter od 150 W i 230 V, vanjski šator i krovna kutija koja se može montirati na krovne nosače. Cijena takvog modela iznosi 28.728 eura.