Električni romobil skuplji od mnogih automobila: Samo za bogate i one koji vole zlato…

Za 50.000 eura moguće je kupiti model s 18-karatnom pozlatom, uz koji na poklon ide i najnoviji Appleov telefon iPhone 14

Svaka roba nađe kupca, a posebno se to odnosi na onu koja ima određeni cjenovin ekskluzivitet, neovisno od toga što je povremeno oslobođena od dobrog ukusa.

Tvrtka Caviar Royal Gift, smještena jeu  Dubaiju ( Ujedinjeni Arapski Emirati). Ako je ime znak, u te tri riječi osnivači su ubacili sve što je potrebno – i kavijar i kraljevski i poklon. U svom shopu Caviar Royal Gift nudi električni romobil koji je skuplji od mnogih automobila na tržištu. Za 50.000 eura moguće je kupiti model s 18-karatnom pozlatom, uz koji na poklon ide i najnoviji Appleov telefon iPhone 14.

Caviar Royal Gift tvrtka je posvećena personalizaciji pametnih telefona s luksuznim materijalima, a tu su i prerađene igraće konzole, tableti i sportska obuća te električni romobili.

Romobil je marke Minimotors, točnije model Dualtron X2 koji ima električni motor od 8300 W te ga pokreće baterija od 72 V. Maksimalna brzina je gotovo 100 km/h i nudi domet od oko 150 kilometara. Ima snažne disk kočnice s uključenim ABS -om. Omogućuje prijevoz osoba do 150 kg.