Opel vraća marku GSe: I dalje sportski, ali na drugačiji način!

Osim sportskog izgleda temeljenog na Opelovom dizajnu, buduće kupce vozila s oznakom GSe oduševit će svojstva šasije koja osiguravaju odličnu zabavu i angažman tijekom vožnje - tvrde u Opelu

GSe je oznaka s jasnim značenjem za kupce Opela: sportski modeli s top opremom. Nakon objavljivanja plana ovog njemačkog proizvođača automobila da uvrsti elektrificiranu izvedbu svakog modela u svoj portfelj do 2024. godine i postane isključivo električna marka u Europi do 2028., Opel danas oživljava i ponovno predstavlja GSe oznaku. Kratica GSe nekoć je značila Grand Sport Einspritzung (Grand Sport Injection), primjerice na modelima Commodore GS/E i Monza GSE, a u budućnosti će dobiti novo značenje.

Naziv GSe u budućnosti neće samo označavati dinamične automobile koji jamče zabavnu vožnju, već će postati kratica od‚ Grand Sport electric u skladu s našim ambicioznim planovima da postanemo isključivo električni brand – izjavio je glavni izvršni direktor Opela Florian Huettl.

Osim sportskog izgleda temeljenog na Opelovom dizajnu, buduće kupce vozila s oznakom GSe oduševit će svojstva šasije koja osiguravaju odličnu zabavu i angažman tijekom vožnje – tvrde u Opelu.