Nije pazio: Izašli iz pick-upa na toalet pa je zaboravio suprugu i krenuo (160 km) dalje!

Ova ljubavna priča sigurno nije završila velikim zagrljajem

Život piše svakakve priče, a ovo je jedna od zanimljivijih. Naime, Daily Mail javlja o dogodovštinama bračnog para u Tajlandu. Muškarac je morao obaviti nuždu na putu za pokrajinu Maha Sarakham. Međutim, kako u blizini nije bilo odmorišta, Tajlanđanin je sa svojim Isuzu pick-upom stao uz rub ceste i obavio posao u džungli.

U međuvremenu, njegova žena je imala istu ideju i otišla je u džunglu. Kad priroda zove, ne propuštajte taj poziv. No, suprug to nije primijetio i odvezao se dalje, pretpostavljajući da ona spava na stražnjem sjedalu. Zaboravljena supruga nije imala ni novca ni telefon pa je krenula pješice u potragu za pomoći. Hodala je 21 kilometar i pronašla je policijsku postaju u centru Kabin Burija u pet ujutro. Tamo je od službenih osoba zatražila pomoć u pronalaženju supruga. Budući da žena nije znala njegov broj napamet, potraga je bila malo teža. Muškarac nije primijetio 20 poziva na njezinu mobitelu.

Kad je muškarac shvatio da nema njegove drage, već je bio 161 kilometar udaljen od nje. Odmah se okrenuo i pojurio natrag po svoju ženu. Ova ljubavna priča sigurno nije završila velikim zagrljajem već oporom jezikovom juhom. Par je u braku 27 godina i ima 26-godišnjeg sina.