Grozna ideja: Pokušavaju bicikliste pogoditi vratima u vožnji…

Kao što se vidi na videu napadači voze uz bicikliste i namjerno ih pokušavaju udariti vratima

Nedavno su na jednom od onih brojnih TV kanala, koje dobijete ako velikodušno uplatite neki od paketa, puštali film Zombieland. U njemu je jedna od omiljenih zabava lika kojeg glumi Woody Harrelson otvoriti vrata automobila (velikog SUV-a) u vožnji i njima pogoditi zombija. Jedna je to u nizu zabavnih scena u filmu koji ima kultni status. No uznemiravajuće vijesti počele su pojavljivati iz Kalifornije, odnosno Oaklanda i okolice, gdje neki vozači isto čine – biciklistima!

Četrnaest biciklista prijavilo je da su prošli tjedan bili na meti, kako vjeruju, grupe vozača koji ih namjerno pokušavaju ozlijediti otvarajući im vrata automobila u vožnji, dok prolaze pokraj njih. Fox 11 javlja da su se ovi napadi dogodili između četvrtka i nedjelje u Oaklandu, Emeryvilleu i Berkeleyu. Do sada je ozlijeđeno osam osoba, a dvije su prebačene u bolnicu.

Kao što se vidi na videu napadači voze uz bicikliste i namjerno ih pokušavaju udariti vratima. Također su navodno dva puta skrenuli i udarili bicikliste bez otvaranja vrata. Nevjerojatno…