Električni automobili nisu dobra vozila za bijeg: Lopovi su proveli previše vremena u punionici pa ih je policija uhvatila!

Sumnja se da i je vozilo za bijeg ukradeno

Čini se da je i kriminalcima život sve teži – s dolaskom električnih automobila. Naime, dvoje ljudi optuženo je za krađu elektronike, igraćih konzola i električne četkice za zube u Georgiji. Navodno su ukrali robu u vrijednosti 8000 dolara. Kako su uhvaćeni? Na punionici električnih automobila. Naime, ispraznila im se Tesla Model X pa su je morali spojiti na struju, javlja Fox Business.

Nakon poziva, nije trebalo dugo da osumnjičenici budu uhvaćeni jer ih je policija pronašla samo 15 minuta niz cestu od mjesta krađe kako čekaju da se njihov automobil za bijeg Model X napuni na lokaciji u Duluthu.

Policija okruga Gwinnett objavila je niz fotografija na kojima se vidi Model X prepun igraćih konzola i električnih četkica za zube, kao i nekoliko pištolja te nešto marihuane. Sumnja se da i je vozilo za bijeg ukradeno. Ovo nije prvi put da su kriminalci uhvaćeni u električnim automobilima koji su ostali bez struje ili su morali na punjač.