Nezgode s Autobahna: Policija zaustavila bugarske svatove u trulom Transitu!

Kako su saznali policijski službenici, Ford Transit je već prije dvije godine izbacio iz prometa njemački TÜV zbog ozbiljnih nedostataka

Život piše romane, a mnogi od njih su romani – ceste! Policija u njemačkoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji iz prometa je povukla prastari Ford Transit, a u njemu: vjenčani par i još četvero suputnika. Kako je izvijestila policija, plavi Ford Transit zaustavljen je tijekom kontrole prometa na A45 u Lüdenscheidu. Vesela ekipa bila je na putu za Dortmund i do tada su već prevalili 1000 kilometara. Ubrzo je postalo jasno da je tehničko stanje daleko od idealnog. Tijekom pregleda od strane vještaka pokazalo se da je stanje vozila bilo opasno po život: na ispitnom je stolu curila je kočiona tekućina, napukla je i jedna osovina, a hrđa se proširila na već dio podnice.

Kako su saznali policijski službenici, Ford Transit je već prije dvije godine izbacio iz prometa njemački TÜV zbog ozbiljnih nedostataka. On je tada očigledno registriran u Bugarskoj i obilaznim putem se vratio na njemačke ceste.