Nova Honda CR-V: Za Europu su pripremljeni hibridna verzija i plug-in hibrid!

Vrhunac ponude je varijanta e:PHEV, prva plug-in hibridna Honda za europske kupce i s njom je moguć električni domet vožnje od 82 km

Ovo je šesta generacija Honde CR-V za europsko tržište. Dizajnerski je to nadogradnja prethodnika s jasnom igrom na provjerene vrijednosti. Honda CR-V je globani model, treba se svidjeti Amerikancima, Japancima i Europljanima pa s izgledom eksterijera nema pretjeranog igranja. Ovaj model je na europskom tržištu dostupan s hibridnim (e:HEV) i plug-in hibridnim (e:PHEV) pogonima.

Vrhunac ponude je varijanta e:PHEV, prva plug-in hibridna Honda za europske kupce i s njom je moguć električni domet vožnje od 82 km. Punjenje baterije traje 2,5 sata u idealnim vremenskim uvjetima.

Oba sustava bazirana su atmosferskom 2,0-litrenom četverocilindričnom benzinskom motoru te dvama električnim motorima. Dizajn interijera ima prepoznatljiv Hondin potpis s rešetkom koja ide cijelom širinom prednje konzole te digitalnim instrumentima i ekranom infotainmenta.  Sigurnosna oprema uključuje novi višesmjerni Honda Sensing 360 paket.

Inače, međuosovinski razmak je porastao 40 mm u odnosu na prethodnika što jamči više prostora u unutrašnjosti. Novi CR-V dolazi krajem godine na tržište.