Nevjerojatno: Vozio pod utjecajem alkohola pa stavio psa na mjesto vozača kad ga je zaustavila policija!

Očekivano, vozač je trenutno u zatvoru uz mnoge optužnice, a pas je predan prijatelju vozača

Autori kultne animirane serije Simpsoni nisu zamisili svoj fikcijski Springfield kao neko konkretno mjesto, ali Springfield u Coloradu mogo bi biti dobar kandidat, a vozač koji je glavni lik radnje poprilično je blizak Homeru Simpsonu i njegovom pogledu na život. Policijski izvještaj iz Springfielda glasi ovako:

– Dana 13. 5. 23. oko 11:30 policija u Springfieldu zaustavila je vozilo koje se kretalo brzinom od 52 milje na sat u zoni od 30 milja na sat u blizini 7th i Main St. Vozač je pokušao zamijeniti mjesta sa svojim psom, koji je bio na suvozačevom mjestu, dok je službenik SPD-a prilazio i promatrao cijeli proces. Muškarac je tada izašlo sa suvozačeve strane vozila i tvrdio da on nije vozio. Muškarac je pokazivalo jasne znakove alkoholiziranosti, a kada su ga pitali o njegovoj konzumaciji alkohola, pobjegao je od policajca. Uhvaćena je 20 metara od vozila.

Otkriveno je da se muškarac vozio od Las Animasa do Puebla i izgubio se u Springfieldu. Također je utvrđeno da ima dva aktivna naloga za uhićenje izvan Puebla.

Očekivano, vozač je trenutno u zatvoru uz mnoge optužnice, a pas je predan prijatelju vozača.