Netko prodaje Ladu Nivu za čak 267.000 eura: Koja je tajna ovog vozila?!

Karoserija je u odličnom stanju, a isto vrijedi i za originalnu unutrašnjost

Trenutno se Lada Niva još može kupiti u Rusiji po cijeni koja je manja od 10.000 eura. Nakon što je Renault izašao iz Rusije (znate i sami da su razlog europske sankcije zbog napada Rusiju na Ukrajinu) i prekinuo suradnju s proizvođačem AvtoVAZ-om, upitna je budućnost modernizacije ovog modela, odnosno dolaska nove Nive na tržište. 

Jedan vlasnik trofejne Lade odlučio je, pak, testirati tržište te je u oglasnik stavio model iz 1980. godine po cijeni od čak 23 milijuna rubalja ili više od 267.000 eura! Ova cijena odgovara nekim supersportskim automobilima, poput Porschea 911 Turbo ili Lamborghini Huracana. Koji je adut ove Lade? Činjenica da Niva ima samo 220 prijeđenih kilometara u 43 godine. Fotografije dokazuju odlično stanje vozila, a objavio ih je Auto.ru.

Karoserija je u odličnom stanju, a isto vrijedi i za originalnu unutrašnjost. Sad, 23 milijuna rubalja?! Možda se vlasnik malo zaigrao ili igra na kartu da svaka roba nađe kupca… Objektivnog razloga za kupnju ovog vozila po navedenoj cijeni baš i nema.