Oprema za koju niste znali da vam treba: U električnim automobilima šire se – karaoke!?

Karaoke će biti integrirane u BYD-ov infotainment sustav i podržavat će desetke jezika

Karaoke su u Kini postale gotovo serijska oprema u električnim automobilima. Sada kineski proizvođač BYD surađuje s tehnološkom tvrtkom Stingray kako bi ova opcija došla i u modele za izvoz. BYD je sklopio globalni ugovor s kanadskom glazbenom, medijskom i tehnološkom tvrtkom Stingray sa sjedištem u Montrealu za izradu karaoke proizvoda u nekim od svojih novih energetskih vozila (NEV), odnosno električnim automobilima, navodi se u priopćenju tvrtke.

Kineski div će zasad integrirati Stingrayev interaktivni karaoke kao aplikaciju u svoje popularne modele koji će se prodavati u desetak zemalja. Karaoke će biti integrirane u BYD-ov infotainment sustav i podržavat će desetke jezika.

Stingray karaoke postaju zadana usluga s dodanom vrijednošću za električna vozila na globalnoj razini, s uslugom dostupnom u svim vozilima Tesle i VinFasta, a uskoro i u odabranim Audi modelima, priopćila je kanadska tvrtka.

Možda smo konzervativni, ali upravo nam se karakoe čine kao jedna od opcija koje vam u automobilima – ne trebaju. Ali, sigurno u Tesli, Audiju, BYD-u znaju bolje…