Tunirana Dacia Duster: Novi izgled doista – vrišti!

Ako bacite pogled na stražnji dio, vidjet ćete dvostruke ispušne cijevi, koje sugeriraju da ovo vozilo pokreće neki monstrum...

Svi doživljavaju Daciju Duster kao povoljan SUV, solidan u svim parametrima koji su vozačima bitni, a tu je i neodoljiva cijena. No njemački tuner CP Performance (dio trgovine Carpoint) misli da u Dusteru ima mnogo više od njegove površinske pojava. Carpoint Edition nazvana je ova prerađena Dacia, a promjene se uglavnom temelje na vizualnim korekcijama.

Folija s digitalnim printom visoke kvalitete daje Dusteru novu dimenziju, koja se sigurno neće svidjeti svima. Tu je i novi set kotača, u kričavo žutoj boji (20 inča).

Ako bacite pogled na stražnji dio, vidjet ćete dvostruke ispušne cijevi, koje sugeriraju da ovo vozilo pokreće neki monstrum.

No ispod poklopca motora ipak nije bilo većih promjena. Koji serijski motor naručite to je ono što ćete dobiti s Carpoint Editionom.

Ako već mislite da vanjština vrišti, interijer je posebna priča. Koncept dvije boje nastavlja se i ovdje. Uz kožna sjedala, dizajn je zaokružen žutim detaljima na armaturnoj ploči i središnjoj konzoli, što naglašava pažnju Carpointa na detalje i kvalitetu.