Organiziraju FER i Rimac Technology: Posjetite informativnu radionicu projekta Dinamička prediktivna zaštita integriteta baterije električnog vozila!

Sudjelovanje na radionici otvoreno je za sve, ali je broj sudionika ograničen. Stoga molimo najavu dolaska najkasnije do utorka 5. prosinca 2023. u 15:00 sati

U sklopu provedbe projekta Dinamička prediktivna zaštita integriteta baterije električnog vozila (akronim EVBattPredtect) prijavitelj Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva te partner Rimac Technology d.o.o. organiziraju informativnu radionicu o rezultatima projekta. Informativna radionica održat će se u četvrtak 7. prosinca 2023. s početkom u 11:00 sati na adresi Rimac Technology, Savska Opatovina 36, Zagreb.

Projekt EVBattPredtect usmjeren je na razvoj modela baterijskih članaka za baterijski paket automobila, geometrijsku karakterizaciju stanja članka i profila struje ili snage punjenja/pražnjenja članka koji su sigurni za primjenu radi očuvanja sigurnog rada i dugovječnosti članka te njenu on-line primjenu u kombinaciji sa sustavom upravljanja dinamikom vozila. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program konkurentnost i kohezija 2014-2020 (projekt br. KK.01.1.1.07.0029). Ukupan proračun projekta iznosi 1.021.461,18 EUR, od čega 764.166,89 EUR čine bespovratna sredstva Europske unije. Više informacija o strukturnim fondovima dohvatljivo je na poveznici www.strukturnifondovi.hr.

Sudjelovanje na radionici otvoreno je za sve, ali je broj sudionika ograničen. Stoga molimo najavu dolaska najkasnije do utorka 5. prosinca 2023. u 15:00 sati putem sljedećeg registracijskog obrasca te ćemo Vas povratno kontaktirati.

U nastavku obavijesti  dana je agenda radionice. Radujemo se Vašem dolasku!

Agenda radionice

Vrijeme: četvrtak, 7. prosinca 2023., 11:00 h

Mjesto: Rimac Technology d.o.o., Zagreb, Savska Opatovina 36

11:00

Kratka dobrodošlica domaćina

Ana MARTINČIĆ ŠPOLJARIĆ, Rimac Technology d.o.o., Brezje, Sveta Nedjelja

11:05

EVBattPredtect: Put prema AI za zaštitu baterijskih članaka i paketa električnih vozila

Mario VAŠAK, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb

11:25

Upravljanje dinamikom vozila uz poštivanje baterijskih ograničenja

Šandor ILEŠ, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zagreb

11:45

Integracija rezultata projekta u ugradbenu računalnu platformu vozila

Ana MARTINČIĆ ŠPOLJARIĆ, Rimac Technology d.o.o., Brezje, Sveta Nedjelja

12:05

Diskusija

12:15

Ručak za sudionike

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta elektrotehnike i računarstva