Napravio je lažni adapter za punjenje kako bi mogao parkirati benzinca na mjesto za punjenje električnih vozila!

Netko je došao na ideju da upotrijebi 3D printer za izradu adaptera koji simulira spajanje kabela za punjenje na otvor spremnika goriva benzinca

Punionice imaju mjesta rezervirana za električna vozila, ali ne za parkiranje, već za punjenje. Uvijek ima onih koji pokušavaju iskoristiti priliku i parkirati na mjestima koja su nekima jedini izvor za punjenje vozila. S Instagram računa @locuraracing podijeljen je video na kojem se vidi parkiranje automobila s motorom s unutarnjim sagorijevanjem na mjestu rezerviranom za punjenje električnih vozila. Protagonist videa je vlasnik modela Mercedes-Benz CLA, automobila koji nema električnu verziju, ali ima plug-in hibrid. No ovdje se ne radi o toj verziji nego o klasičnom benzincu.

Golemi fiksni stražnji spojler i AMG naljepnica na vrhu prednjeg prozora već daju dovoljno naznaka da ovaj CLA ne izgleda baš kao plug-in, a ostatak snimke otkriva sve. Njegov vlasnik odlučio je napraviti adapter s 3D printerom za “spoj” kabela na punjenje otvora spremnika goriva. Cilj je uvjeriti da se s pravom parkira na mjesto rezervirano za električna vozila. No zaslon na mjestu za punjenje jasno će pokazati da se vozilo ne puni niti je potpuno napunjeno. Također nema svjetla oko utičnice za punjenje automobila koja bi pokazala da se puni, kao u svakom električnom vozilu.