Vozač Teslinog Cybertrucka proletio je sa svojim pick-upom kroz kružni tok: Pobjegao je s mjesta nesreće, ali…

Sat vremena nakon što je informacija objavljena na Facebboku, jedan građanin je locirao sumnjivo vozilo i obavijestio policiju

Reklamna kampanja Elona Muska je od velikog Teslinog električnog pick-upa Cybertrucka stvorila neuništivi tenk. Navodno otporan na metke, udarce i druge napade, Cybertruck ipak nije otporan na glupost vozača.

Vozač Tesla Cybertrucka nije uspio prijeći kružni tok u Snoqualmieju, istočno od Seattlea, onako kako se to inače čini. Preletio je kružni tok u punoj brzini, a kao posljedica ove akrobacije na cesti je ostalo mnogo dijelova karoserije. U okolici nije bilo prometnih kamera pa nema informacija je li vozač stao kako bi procijenio štetu ili je nastavio voziti. Nakon nesreće on se tamo nije zadržao.

Policijska uprava Snoqualmie se putem Facebooka obratila tražeći pomoć u pronalaženju vozača koji je pobjegao. Policajci su identificirali vozilo koje je sudjelovalo u incidentu, jer su prepoznali dijelove Cybertrucka na cesti.

– Imamo vaše dijelove koji nedostaju i jako puno pitanja – napisala je policija na Facebooku.

Sat vremena nakon što je informacija objavljena na Facebboku, jedan građanin je locirao sumnjivo vozilo i obavijestio policiju, koja je pronašla vozilo parkirano u Tokul Roadu, nedaleko od kružnog toka gdje se dogodila nesreća. Pick-up je teško oštećen. Vozač je uhićen zbog vožnje pod utjecajem i bijega s mjesta nesreće, ali nema podataka o stupnju štete koju je Cybertruck pretrpio.