Brad Pitt razljutio je fanove Formule 1: Zbog svog filma previše je prisutan na utrkama!

Kontrast između filma i utrke bio je užasan mnogim fanovima koji su iznijeli svoj stav o tome na društvenim mrežama

Brad Pitt posljednjih nekoliko godina radi i snima igrani film F1. Formula 1 je i partner u proizvodnji i konzultant (jedan od producenata je i Lewis Hamilton), što je omogućilo snimanje u stvarnim uvjetima, na utrkama F1 diljem svijeta. Tijekom vikenda, na Velikoj nagradi Velike Britanije u Silverstoneu, dogodilo se nešto što je zasmetalo brojnim fanovima F1. Naime, Pitt i glumačka ekipa, bili su prisutni i snimali su scene kao fikcijska 11. momčad u boksovima i na stazi (vozili su bolide između treninga i kvalifikacija ispred F1 publike).

Filmska ekipa i Brad Pitt snimali su scene intervjua na kraju utrke u Silverstoneu, kada su (stvarni) vozači Formule 1 davali izjave medijima. Fanovi F1 zamjerili su filmskoj ekipi što je snimala odmah nakon dramatičnog raspleta tijekom posljednjeg kruga utrke. Ukratko, Pitt je nakon utrke ušao u prostor gdje vozači daju izjave kao lik iz filma Sonny. U sceni koju je snimao davao je intervju kao pobjednik utrke. No tik do njega izjave novinarima davao je emotivno potreseni vozač McLarena Lando Norris, kojeg je kaos s promjenama guma vjerojatno koštao pobjede.

Kontrast između filma i utrke bio je užasan mnogim fanovima koji su iznijeli svoj stav o tome na društvenim mrežama. Jesu li čelnici Formule 1 i ekipa filma F1 otišli predaleko? Vjerojatno jesu jer nazočnost filmske ekipe i snimanje na utrkama cijeli ovaj sport podređuje Hollywoodu. Ne bi bilo prvi put, ali dosad nije bilo ovako agresivno. Barem (i) mi tako mislimo… Nadajmo se da će barem film biti dobar.