Ako ne vozim onda ću u automobilu raditi…

Autonomna vozila omogućit će i procvat mobilne industrije seksa. Motelima uz cestu ne piše se dobro

Autonomna vozila nose i velike promjene u načinu života. Pretpostavlja se da će s njima nestati brojna zanimanja, poput profesionalnih vozača. No, razmišlja se o svemu pa i o nekim aktivnostima s kojima ne biste mogli zamisliti automobil u pokretu. Ali, kad nema vozača… Dakle, jedna potpuno ozbiljna studija bavila se novim aktivnostima u automobilima. Čak je riječ o istraživanju uvaženog sveučilišta, onoga u engleskom Surreyu.

Dakle, autonomna vozila donijet će sa sobom povećanje nježnih aktivnosti u automobilima, odnosno seksa. Nema potrebe za vožnjom, slobodne ruke i noge i evo ga! Istraživači najavljuju da će automobili postati središta prostitucije, legalne tamo gdje je to ozakonjeno, a ilegalne tamo gdje se djelatnost nije u duhu sa zakonima. 

Osim profesionalnih vozača, kojima se ne piše dobro, ista sudbina, navodno, čeka hotele i motele uz cestu. Neće više biti potrebe za spavanjem, a kao što kažu istraživači, u automobilima će se moći upražnjavati one aktivnosti za koje su prije bili potrebni hoteli. Ili neka skrovita mjesta uz cestu… Na kraju, ekipa s faksa zaključuje: naši automobili se mijenjaju, ali navike ostaju.