Dolazi nam nastavak Venoma, a i novi film s Marvelovim vampirom

Morbius se prvi put pojavio u stripu The Amazing Spider-Man iz 1971. godine kao znanstvenik koji traži lijek za bolest krvi

Sony Pictures označio je dva, za njih vrlo značajna, datuma u 2020. godini u kojima će  planira pustiti u distribuciju nove filmove po Marvelovim stripovskim predlošcima. Prvi još uvijek službeno neimenovani projekt Sony-Marvela stići će u kino dvorane  u srpnju 2020., a drugi će u kina početkom listopada.

Premda nikakve detaljnije informacije nisu objavljene, u najavi studija za projekt u srpnju se nagađa da je film Morbius, s Jaredom Letoom u glavnoj ulozi i u režiji Daniela Espinose.

Morbius se prvi put pojavio u stripu The Amazing Spider-Man iz 1971. godine kao znanstvenik koji traži lijek za bolest krvi, kojemu stvari ne idu prema planu pa na kraju, protiv svoje volje postaje krvopija, odnosno vampir. Od ovog projekta se očekuje da će priuštiti mnogo lijepih vila i kuća za odmor vlasnicima Sonyja, odnosno da će zaraditi mnogo novca.

Drugi datum vjerojatno je rezerviran za Venom 2, u kojem ćemo vidjeti Toma Hardyja kako se vraća kao novinar koji dijeli tijelo s izvanzemaljcem neprijateljski raspoloženom prema Zemljanima. Sonyjev prvi Venom režirao je Ruben Fleischer s velikim uspjehom jer će film (još je u kino distribuciji) zaraditi više 800 milijuna dolara u kinima širom svijeta, a u samo 12 dana prikazivanja u Kini zaradio je 215 milijuna dolara.