Odrastanje košarkaškog superstara Kevina Duranta postaje serija

Prve najave govore da će to biti ozbiljna serija koja će se baviti odrastanjem sportaša pa čak i korupcijom

Apple je naručio dramsku seriju utemeljenu na ranom životu košarkaške zvijezde Kevina Duranta. Serija pod naslovom Swagger, inspirirana je Durantovim košarkaškim iskustvima u mladosti. Istražuje svijet mladih košarkaša u glavnom gradu zemlje Washingtonu, dok oni, njihove obitelji i treneri hodaju tankom linijom između snova i ambicija te oportunizma i korupcije koja ih okružuje.

Reggie Rock Bythewood bit će pisac, redatelj i izvršni producent  serije. Bythewood je prethodno radio na seriji Shots Fucked, koju je sam napisao. Sudjelovao je i u izradi scenarija za biopic Notorious B.I.G.-ja nazvanog Notorious.

Durant će biti jedan od izvršnih producenata. On trenutno igra za Golden State Warriorse u NBA ligi i osvojio je brojne nagrade tijekom svoje košarkaške karijere. Osim što je dvostruki osvajač zlatne olimpijske medalje, osvojio je nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige, proglašen je i za najboljeg novaka, a devet puta je sudjelovao na NBA All Star utakmicama. Na kraju, osvojio je i dva naslova NBA prvaka.