VIDEO: Opet alkohol, pogledajte opasnu vožnju u suprotnom smjeru!

Nedavno smo na našem portalu objavili vijest o čak 40 slučajeva vožnje u suprotnom smjeru na našim autocestama u nepunih šest mjeseci

Nedavno smo na našem portalu objavili vijest o čak 40 slučajeva vožnje u suprotnom smjeru na hrvatskim autocestama u nepunih šest mjeseci, od srpnja do početka prosinca, a takvo ponašanje nije hrvatski endem. Ima ga u svim krajevima svijeta, a obično je potaknuto dekoncentracijom ili, u ovom slučaju, alkoholom. Engleska policija je 15. prosinca u blizini Readinga zaprimila dojavu o vozilu koje se kreće suprotnim smjerom na autocesti M4. Jedna prometna ophodnja odmah je poslana na mjesto radnje, a sva su snimile kamere. Na snimci se vidi vozilo koje vozi u suprotnom smjeru i hrabra akcija policijskog tima (u drugom dijelu videa je i snimka iz kabine policijskog auta), koji je svojim patrolnim automobilom blago dodirnuo to vozilo.

Vozač je izgubio kontrolu i zaustavio se. Kasnije je utvrđeno da je imao četiri puta veću količinu alkohola u organizmu od dopuštene.