Velika obljetnica: Nakon pedeset godina vraća se rock festival Woodstock!

Obljetnički festival bit će održan od 16. do 18. kolovoza 2019. godine, a nastupit će brojni glazbenici. Također, bit će i mnogo komunikacijskih panela o tehnologiji, zabavi i dizajnu

Nakon pedeset godina vraća se festival u Woodstocku i to na istom mjestu na kojem je održan onaj legendarni. Prija pola stoljeća, od 15. do 18. kolovoza 1969. godine, na farmi u Bethelu održan je rock festival kojem je nazočilo više od pola milijuna ljudi. Bila je to kulminacija ljeta ljubavi i hipi pokreta, a nastupili su Jimi Hendrix, The Who, Janis Joplin, Grateful Dead, Sly and The Family Stone te brojni drugi izvođači.

Obljetnički festival bit će održan od 16. do 18. kolovoza 2019. godine, a nastupit će brojni glazbenici. Zasad nisu poznata imena izvođača. Također, bit će i mnogo komunikacijskih panela o tehnologiji, zabavi i dizajnu. Razlikuje se to od vremena prije pedeset godina kad je farmom u Bethelu odjekivala psihodelija, a zrakom se širio miris opijata. Mijenjaju se običaji, ali Woodstocka se treba sjetiti. Inače, poprište legendarnog festivala udaljeno je od New Yorka 90 minuta vožnje.