Genesis G90 Limousine: Šest metara Hyundaijevog luksuza

U limuzini kuca 5,0-litreno srce u V8 konfiguraciji sa 420 KS. Pogon je na sva četiri kotača, a mjenjač je osambrzinski automatsk

Osim što su turistički aktivni i u Zagrebu fotkaju gotovo sve pa i građevinske radove te postavljanje izolacije na zgrade ‘limenke’ (to sam doista vidio), Korejci su iznimno obrazovani, a njihova država je posljedično tehnološki predvodnik u mnogim kategorijama. Takav industrijski div treba još samo jednu potvrdu, a to je superluksuzni, napredan automobil. Genesis G90 upravo je to, on se prodaje na mnogim svjetskim tržištima, ali sljedeći korak je Genesis G90 Limousine, šest metara dugačka kočija, odgovor Mercedesovom Maybachu i sličnim vozila u kojima se osjećate kao milijun dolara. Taj G90 nedavno je redizajniran i dostupan je samo na lokalnom tržištu i nemoguće ga je kupiti drugdje.
U limuzini kuca 5,0-litreno srce u V8 konfiguraciji sa 420 KS. Pogon je na sva četiri kotača, a mjenjač je osambrzinski automatski. Unutrašnjost je kožna, displeja koliko hoćete, a početna cijena je 138.000 dolara.