Apple predstavio novu TV streaming uslugu

Nova Apple TV aplikacija trebala bi biti dostupna u svibnju i prvi put će biti uključena na Mac računalima tvrtke

Appleov CEO Tim Cook predstavio je Apple TV +, novu pretplatničku platformu tvrtke za televizijske programe, koja će biti predstavljena u više od 100 zemalja.
Predstavljajući redizajniranu Apple TV uslugu, potpredsjednik usluga Peter Stern otkrio je Apple TV kanale, novu uslugu koja će objediniti kanale i usluge na koje se korisnici pretplaćuju – s partnerima među kojima su Spectrum, DirecTV, Optimum, Hulu, Playstation, FuboTV i Amazon Prime Video. Stern se posebice pohvalio korisničkim iskustvom u kojem će emisije iz više usluga, uključujući Apple TV +, biti dostupne na jednom mjestu. Stern je obećao da će korisničko iskustvo eliminirati potrebu gledateljima da se kreću iz aplikacije u aplikaciju kako bi došli do programiranja.
Nova Apple TV aplikacija trebala bi biti dostupna u svibnju i prvi put će biti uključena na Mac računalima tvrtke. U jesen, aplikacija će prema planovima biti prvi put dostupna na povezanim televizorima i uređajima koji nisu povezani s Appleom, uključujući televizore Samsung, LG, Sony i Vizio TV kao i Roku i Amazon Fire televizijske uređaje.