Bond će u novom film voziti i jedan stari terenac

Sigurno je da će u produkciji novog filma sudjelovati Aston Martin, a prve fotografija sa snimanja pokazuju da je tu Land Rover sa starim modelom Series III

Pitanje: što će voziti James Bond u sljedećem filmu nerijetko se čini važnijim i zanimljivijim od onoga kako će, na primjer, završiti Brexit?! Producenti i marketinški stručnjaci znaju stvoriti dobru priču oko svakog filma pa tako i oko novog Bonda, 25. po redu i posljednjeg u kojem će tehnog agenta glumiti Daniel Craig. Sigurno je da će u produkciji novog filma sudjelovati Aston Martin, a prve fotografija sa snimanja pokazuju da je tu Land Rover s jednim neočekivanim modelom – starim modelom Series III (1971.-1985.), s krovom koji se može skinuti.

Uglavnom, priča počinje na Jamajci, Bond je u mirovini i vozi ovaj terenac. Znate i sami da to neće biti film o dokonom penziću pa se radnja zahuktava, svijet je u opasnosti, žene su neutješne te željne muškog društva i tu uskače Bond, James Bond. Land Rover će kasnije vjerojatno zamijeniti potentnijim Aston Martinom i kreću lude akcijske scene.