On se vraća: Terminator Dark Fate dolazi u listopadu!

Film će nastaviti radnju iz Terminatora 2: Sudnji dan, ignorirajući tri filma koja su došla između

Terminator 6, koji će se pojaviti kasnije ove godine, donosi povratak nekih klasičnih likova, kao i uvođenje nekih novih lica koji bi seriju filmova mogli vratiti u svoje najbolje dane.

Kakav bi to Terminator bio bez Arnolda Schwarzeneggera, koji se vraća kao stari stroj T-800. Njemu će se pridružiti i Linda Hamilton, koja prvi put glumi svoju ulogu Sarah Connor još od nastavka Sudnjeg dana. U filmu će se pojaviti i njezin sin John Connor, kojeg će glumiti Jude Collie. Vraća se i Brett Azar, koji je glumio u Genisysu kao T-800.

Producent James Cameron opisao je film kao “predavanje palice novoj generaciji likova”. Među njima su Dani Ramos, mlada radnica iz Mexico Cityja, koju glumi Natalia Reyes. Pridružit će joj se Diego Boneta, koji se pojavljuje kao Danijev brat Miguel. Mackenzie Davis će također debitirati u franšizi kao Grace, dok će Gabriel Luna igrati novog ubojicu Terminatora.

Film će nastaviti radnju iz Terminatora 2: Sudnji dan, ignorirajući tri filma koja su došla između. Detalji su trenutno oskudni, ali Cameron je nedavno novinarima rekao da je Schwarzenegger prešao na tamnu stranu. 

Sada nam preostaje samo čekanje na dolazak filma koji se očekuje 23. listopada kada će se početi prikazivati u Velikoj Britaniji i 1. studenog u SAD-u.