Novi projekt: Quentin Tarantino radi na filmu Django/Zorro!

Tarantino će biti izvršni producent nastavka/crossovera filma Django Unchained, a čini se malo vjerojatnim da će režirati projekt

Quentin Tarantino se udružio s komičarom i piscem Jerrodom Carmichaelom kako bi razvio nastavak njegovog Oskarom nagrađenog filma Django Unchained u kojem glumi Jamie Foxx kao lovac na glave u misiji da spasi ženu od zlog vlasnika plantaže. Nastavak je baziran na Django/Zorro seriji stripova koje je napisao sam Tarantino s Mattom Wagnerom. Postavljeni nekoliko godina nakon Tarantinova filma, stripovi prate lovca na glave Djanga dok putuje američkim jugozapadom i susreće starog Diega de la Vegu (Zorro). Django je fasciniran njegovim neobičnim karakterom, prvim bogatim bijelim čovjekom kojeg je upoznao i koji se čini posve nezainteresiranom za njegovu boju kože. Django se zaposlio kao Diegov tjelohranitelj i uskoro se bori da oslobodi lokalno autohtono stanovništvo iz brutalnog ropstva. Naučivši mnogo od starijeg čovjeka otkriva da ropstvo nije isključivo vezano samo za njegov narod.

Tarantino će biti izvršni producent nastavka/crossovera filma, a čini se malo vjerojatnim da će režirati projekt. Iako studio još nije objavljen za film Django/Zorro, Sony je ipak očigledan izbor. Osim što je 2012. objavio Django Unchained, studio stoji iza Tarantinovog nadolazećeg filma Bilo jednom u Hollywoodu. Sony je također bio zainteresiran za snimanje filma Django/Zorro još 2014. godine, kada su stripovi debitirali. Sredinom srpnja u kino distribuciju kreće novi Tarantinov film Bilo jednom u Hollywoodu.